Hos Løvring Graphic har vi mange års erfaring med at designe brugervenligt webdesign i alle førende Internetbrowsere. Vort designmæssige fokus er at skabe en visuel identitet, som matcher, understøtter og styrker vores kunders generelle profil og image.

Design til hjemmesider, online kampagner og lignende udarbejdes derfor i tæt dialog med kunden for at sikre en designmæssig rød tråd igennem alle kundens kontaktflader til omverdenen.

Hjemmesiden kan bygges op i WordPress, så du selv kan vedligeholde den.
Husk at der i forbindelse med en ny hjemmeside, også skal indkøbes domæne og webhotel. Løvring Graphic bistår gerne med dette.

Visuel identitet

Visuel identitet er et ofte overset element blandt mindre virksomheder. Det er vigtigt at der er en rød tråd gennem virksomhedens markedsføringsmateriale lige fra det trykte materiale til det digitale.

Du kan også få lavet andre ting som f.eks. kaffekrus, kuglepenne, skilte, bannere, musemåtter og meget mere.

Grafisk design der virker

Godt grafisk design fremmer kommunikationen. Hjemmesiden eller tryksagen skal derfor udformes med omtanke, så de rigtige signaler forstærkes, og dit produkt fremstår i et positivt lys.

Det skal være let at få øje på og genkende dit logo blandt mange, og derfor er godt logo design vigtigt. Hos Løvring Graphic udformer vi det nye logo i tæt dialog med dig som kunde. Farver, skrifttyper og symboler udvælges med største omhu, så virksomhedens identitet og ståsted afspejles.


Brug for en hjemmeside – BILLIGT?!

Alle hjemmesider laves så du selv kan vedligeholde eller udbygge siden. Du kan også vælge at lave en aftale om at vi står for vedligeholdelsen. Prisen på dette aftales individuelt, alt efter behov.
Tekster og billeder leveres af kunden, med mindre andet aftales.
Siden opsættes på eksisterende webhotel. Har kunden ikke et webhotel allerede, kan Løvring Graphic bistå med indkøb af dette for kundens regning og koster fra 29,-/mdr hos Surftown.
Alle priser er ekskl. moms.

Standard

Du kan komme i gang med en flot og professionel hjemmeside til en fast lav pris:

KR. 3.000,-

Vælg mellem 3 forskellige “standard design” som består af forside + op til 3 sider/menupunkter.

Brug for mere?

Få bygget din hjemmeside HELT efter eget behov.

FRA KR. 8.000,-

For design og opsætning. Herefter 200,- kr pr. *side/menupunkt.

*En side/menupunkt, er en side som indeholder tekst og billeder (max 3 billeder pr. side), dvs. ingen særlige funktioner. Individuelt tilbud udarbejdes i tilfælde af ønsker om særlige funktioner på siden eller ændring i gældende design.

Vælg mellem disse tre design templates

Du skal kun kigge på opbygningen (dvs. hvor billeder, logo, menuer, tekster placeret)

Alle tekster og billeder, logoer mv bliver naturligvis udskiftet med dine egne, ligesom farverne kan ændres.

Klik for at se demo af design 1

Klik for at se demo af design 2

Klik for at se demo af design 3